Voor 17:00 besteld, morgen thuisbezorgd
Pakket past door de brievenbus
Gratis verzending vanaf €15

Over Vitamines Nederland

Onze missie

Vitamines Nederland is een webshop met een zorgvuldig en selectief samengesteld assortiment aan hoogwaardige en zuivere voedingssupplementen. Wij zijn gespecialiseerd in de belangrijkste en tevens meest gekozen vitaminen en mineralen van Nederland. De producten in ons assortiment zijn voorzien van wetenschappelijk bewezen gezondheidsclaims, zodat u bewust bent van de werkzaamheid van onze voedingssupplementen. Hoge kwaliteit, een eerlijke prijs en goede service staan bij ons centraal. Vitamines Nederland streeft ernaar om u zoveel mogelijk op weg te helpen naar een optimale gezondheid.

Onze service, uw gemak

  • Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs
  • Gratis verzending vanaf €15,-
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis
  • Bestelling per brievenbuspost
  • Ook bereikbaar via WhatsApp
  • Productie volgens de strenge HACCP-standaarden en Europese richtlijnen
Gezond Gezin Met 2 Kinderen Op De Fiets

Eerlijk, gezond en duidelijk

Vitamines Nederland helpt mensen het beste uit hun gezondheid te halen. Een webshop met een zorgvuldig uitgekozen assortiment, bestaande uit de meest gebruikte vitamines en mineralen van Nederland. Gemak voor de klant staat bij ons voorop. Geen onoverzichtelijk groot assortiment, nee. Wij houden het liever simpel en duidelijk. Zo kunt u eenvoudig en gemakkelijk online vitamines van de hoogste kwaliteit en zuiverheid tegen een eerlijke prijs bij ons bestellen. Vitamines Nederland doet zaken met partijen dichtbij huis. Dit om kwaliteit, service en snelheid te waarborgen.

Verpakt in handige zakjes

Bij Vitamines Nederland hebben wij de keuze gemaakt om onze vitamines en mineralen te verpakken in handige zakjes in plaats van plastic potjes. Onze vitamines worden per post verstuurd en passen gemakkelijk door de brievenbus. Het voordeel hiervan is dat u nooit meer thuis hoeft te blijven voor uw bestelde pakket. Waarschijnlijk niet zoals u gewend bent, maar wel gemakkelijker!

Onze stazakken zijn vervaardigd van BPA-vrij materiaal en zijn uitstekend geschikt voor het verpakken van voedingsmiddelen binnen de regels en veiligheidsnormen van de EU. Onze zakjes zijn hersluitbaar door middel van een zipsluiting, hierdoor bewaart u uw vitamines en mineralen altijd luchtdicht.
Vitamines Verpakt In Handige Zakjes

Duurzaamheid

Vitamines Nederland is zeer begaan met dier, natuur en milieu. Binnen ons bedrijf zoeken we altijd naar de meest duurzaam mogelijke oplossing voor onze producten. Onze voedingssupplementen bevatten dan ook geen onnodige toevoegingen, smaakstoffen, soja of kunstmatige kleurtoevoegingen. Alle producten in ons assortiment zijn geschikt voor vegetariërs, 90% van de producten zijn ook geschikt voor veganisten. Deze kun je herkennen aan ons 100% vegan logo.